bloggen, challenge, afvallen, sixpack, strakke buik, trainenVandaag ben ik precies twee weken aan het bloggen. Benieuwd of mijn angst al gezakt is? Beetje.

Na twee dagen had ik al meer dan 250 unieke pageviews. Woow. Dat had ik niet verwacht. Een paar mensen hadden een berichtje achtergelaten of er iets over gezegd, maar dan bleven er nog ongeveer  230 mensen over waarvan ik niet weet wat ze ervan vinden. Raar? Leuk? Geen idee. Wat irritant die onwetendheid! Ga ik me dit voortaan elke dag afvragen?

Gelukkig niet. Natuurlijk vraag ik me nog steeds af wat iedereen er van vindt, maar het belemmert me inmiddels niet meer om te schrijven wat ik wil. Ik doe dit nou eenmaal en anderen doen ook wel eens dingen die ík raar vind. Jammer dan. Je moet doen wat je leuk vindt, ervoor gaan.

Ik heb me voorgenomen om alles wat me leuk lijkt in ieder geval een kans te geven. Beter falen dan het niet proberen. Ik hoop dat meer mensen dat gaan doen. Anders kijk je straks als je tachtig bent terug op je leven en bedenk je dat je allerlei dingen had willen proberen, maar het niet gedaan hebt uit schaamte of angst. Dan ga je je toch afvragen wat er gebeurd was als je het wel gedaan had. Op die leeftijd boeit het je vast niet meer wat anderen van je vinden, dus waarom begin je daar niet nu al mee? Dan heb je er in ieder geval nog iets aan! Dus hup, hup, tjop tjop, schrijf je challenges/ doelen/ wensen op en ga er voor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *