gezond eten healthfood appel havermout koekjes uitpaulineskeukenGisteren was ik lekker vrij en heb ik meer tijd besteed aan het maken van mijn eten. ’s Ochtends begon ik met mijn havermout, banaan, amandelmelk en dit keer een lepeltje cacao, omdat deze week mijn chocolabehoefte niet weg te krijgen is. Daarna nam ik kwark, blauwe bessen en een beetje muesli met noten. Als lunch had ik crackers en rijstwafels met kalkoenfilet, geitenkaas en pindakaas met komkommer. Superlekker vind ik dat :)

Voordat ik ging sporten nam ik nog een rijstwafel met (hoe kan het ook anders) een laagje chocola erop. Best een goede vervanger als je echt graag chocola wil hebben! Na het sporten had ik een soort Thaise groentesoep gemaakt, met onder andere sugarsnaps, taugé, zoete puntpaprika en garnalen. Ik zal het recept nog online zetten! Voor mijn avond zoetbehoefte had ik gezonde havermout-appelkoekjes gemaakt, die erg goed gelukt waren! Het recept had ik van uitpaulineskeuken, een aanrader dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *