paaseitjes, afvallen, strakke buik challengeVan mijn personal trainer heb ik een voedingsschema gehad, waar ik me deze maand even goed aan wilde gaan houden om wat meer balans overal in te krijgen. Dat ging prima, tot deze week. Mijn God. Koekje hier, paaseitje daar, jarige collega, dus dat stukje appeltaart kon dan ook nog wel. Nou niet dus, zei de weegschaal.

Het kon me niet eens zoveel schelen. En dat het me niet kon schelen kan me dan weer wel schelen, want straks ga ik gewoon altijd zo door. Gelukkig komt het besef altijd wel weer (vroeg of laat), want ik ga vanaf morgen echt weer alles goed doen! Ik weet wat je nu denkt: morgen, volgende week, volgend jaar.. nee, ik kan me gelukkig altijd wel weer herpakken. Ik heb er dus vertrouwen in dat het goed gaat komen. Misschien niet meer helemaal deze maand, maar dan wel een maandje later.

Voor nu was het even twee stappen vooruit en drie naar achter, maar dat ga ik veranderen in twee achteruit en drie naar voren. Want ik las laatst op Instagram: “Als je een ei laat vallen, gooi je de andere negen toch ook niet op de grond?” Klopt. Dus waarom dan wel al die paaseieren wegbunkeren terwijl je er ook gewoon drie kan nemen? Precies, omdat paaseieren gewoon geweldig zijn. Vooral die met crunch 😉

 

2 Comments on Voedingsschema’s en paaseitjes

  1. Ha Rianne!

    Ik heb je gevonden! Leuk om je blogs te lezen; hoe meer ik er lees, hoe meer ik me realiseer dat ik ook wat actiever moet worden 😉 Heel veel succes met je challenges en tot bij de (nog nader te plannen) neven en nichten dag!

    x Ingeborg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *