zon, sportschool, strakke buik challenge, gezond etenWat een weertje he! Sun is shining en daar worden we helemaal blij van. Massaal worden de korte broeken, flip flops en tanktops weer uit de zomerkast gehaald en -ook al is het ’s ochtends en ’s avonds nog behoorlijk koud- aangetrokken. Forceren die handel.

Ik krijg met dit weer altijd heel veel zin in fris voedsel: salades, fruit, frozen yoghurts.. Maar als je mychallenges op Instagram volgt was je dat vast al opgevallen. Ook kan ik net ietsje makkelijker op tijd mijn bed uit komen om te gaan trainen. Zo ook vanochtend: ik zat al om 07.15 klaarwakker onder een dekentje (want: koud!) op mijn balkon te kijken hoe de nieuwe kippen van de onderburen uit hun nachtverblijf strompelden. Daarna stond deze early bird te vroeg en dus voor een nog gesloten supermarktdeur, om dit vervolgens bij de sportschool nog een keer voor elkaar te krijgen.

Kortom: dit weer is goed voor alles. Het blijft natuurlijk wel Nederland; volgende week lijkt er weer regen in aantocht te zijn. Daarom pak ik morgen mijn biezen en zet ik deze zonnige, energieke flow ergens anders voort. Benieuwd hoe en waar? Als de wifi daar een beetje meewerkt hou ik je natuurlijk op de hoogte via Instagram en mychallenges.nl! Voor nu zeg ik: geniet van de zon en toedeledokos!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *