challenge, reis, vakantieZo. Mijn koffer is ingepakt. Ik ga morgen namelijk aan een spannende challenge beginnen! Ik liet al een keer eerder op één van mijn social media kanalen weten dat ik iets heel bijzonders te horen had gekregen. Nu kan ik al iets meer vertellen: ik ga namelijk op reis.

Morgenochtend vlieg ik en ik moet zeggen: ik ben heullll erg zenuwachtig! De hele week lig ik al wakker van de reisstress en ik heb er nu maar een glas wijn bij gepakt om zo hopelijk een beetje te kunnen slapen. Ik zou zo graag nu alles vertellen, maar ik denk dat ik dit nog niet op het WereldWijde Web mag gooien!

Ik snap het, super irritant. Maar ik wilde ook niet weggaan en dan straks zonder enige inleiding foto’s vanuit een omgeving posten waarvan jullie allemaal zien dat ik niet op excursie ben in de Ardennen. Hou dus vooral mijn Instagram en Facebook in de gaten, want als het kan dan ga ik je op de hoogte houden. Maar: ook ik weet eigenlijk niet veel meer dan de locatie, dus of ik internet heb is ook nog maar de vraag :) Tot volgende week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *