hashtag, fitgirl, blog, challenge“Ben je gestopt?” Werd mij de laatste tijd vaak gevraagd. Nee, ik ben zeker niet gestopt, want ik heb heel veel geschreven de afgelopen weken. Ik heb het alleen niet gepost en dat had verschillende redenen.

Ik schreef mijn blogs over sport, voeding en gezondheid, omdat ik dat nou eenmaal leuk vind om over te schrijven. Echter merkte ik na ongeveer een half jaar dat ik ook veel andere onderwerpen in mijn hoofd had, maar dat dat voor mijn gevoel niet ‘kon’ omdat het dan niet binnen een categorie van mijn blog paste. Ik wist niet goed hoe ik dan verder moest, want ik vind sport, recepten en gezondheid ook interessant, maar ik ben meer dan dat. Daardoor beperkte ik mezelf heel erg en vond ik het bloggen ook even minder leuk. Voor mijn gevoel moest ik nu naar onderwerpen zoeken om over te schrijven, terwijl ik allemaal ideeën had waar ik niks mee kon.

Ook speelde het mee dat iedereen overal iets van vond. Ik schreef teveel over dit, de ander vond er te weinig over dat. Het moest meer zus en het moest meer zo. De één voelde zich ongezond door mijn blog, de ander werd er juist door gemotiveerd. Tja, je kan nou eenmaal niet iedereen tevreden houden..

Daarom heb ik besloten lekker te bloggen waar ik op dat moment zin in heb. Dat zal echt nog wel over sporten gaan en ik deel nog steeds graag recepten, maar ik ben ook bezig met andere leuke dingen waar ik heel veel zin in heb en graag wat over wil schrijven. Misschien lezersaantallentechnisch (is dit een woord?) niet slim, maar daar doe ik het ook niet voor.

Vanaf nu kunnen de #cheaters dus veilig mijn blog lezen zonder zich te schamen en wie weet vinden de #fitgirls ook wel motivatie en inspiratie in andere dingen die ik doe, want volgens mij is iedereen stiekem wel meer dan dat ene woordje achter zijn hashtag :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *