Hoi! Ik ben Rianne, het brein achter MyChallenges :)

Ik hou veeeel van watermeloen, koken en eten, ben blij als de zon schijnt, verslaafd aan alles met kokosgeur en kokossmaak en last but not least: Choco Swing. Het liefst de hele reep. Gelukkig hou ik ook van sporten, anders kon je me binnenkort wegrollen.Ik fitness, probeer spieren op te bouwen en ben vorig jaar begonnen met kickboksen.

In 2014 ben ik op eigen kracht 10 kg afgevallen, door mijn leven om te gooien, motivatie en discipline te krijgen en heel veel te sporten en gezond te eten. Ik kreeg de smaak te pakken en wilde wat verder met mijn doelen. Vorig jaar heb ik de keuze gemaakt om samen met een personal trainer te gaan sporten en ben ik weer bijna 10 kg afgevallen. Daarvan zit er wel weer iets aan. Oeps hihi. Tijd om weer te knallen!

Allemaal leuk, maar ik heb uitdagingen nodig om mezelf te blijven activeren en motiveren. Het enige wat me steeds in de weg staat om uitdagingen aan te gaan is de angst dat het mislukt. Met dit blog probeer ik me daar overheen te zetten. Ik schrijf over de challenges die ik met mezelf aanga en de pieken en dalen die hiermee gepaard gaan. Het motiveert me nu al om voor meer dingen te gaan! Ik hoop heel erg dat ik meer mensen mee kan sleuren in mijn enthousiasme en dat we uiteindelijk met z’n allen die challenges aangaan!